Tafels

uw idee is ons product

De Eettafel
De eettafel neemt een prominente plek in het interieur in.
Het is dé plek om samen te komen met het gezin, familie, vrienden om te eten, te werken, te praten of spelletjes te spelen. Kortom de basis van het gezinsleven.

Vorm & ‘look’
Welke vorm mag uw eetkamertafel worden? De ronde tafel neemt toe in populariteit, maar het hangt af van de kamer en de inrichting die u al heeft.  Heeft u al een idee of laat u de tafel ontwerpen door Broekwood? U kunt daarnaast ook de houtsoort, het materiaal, de poot, de kleur en de afmetingen aangeven. Wij adviseren u graag. Kies met Broekwood voor een unieke op maat gemaakte eetkamertafel van massief hout.

Van wens tot product
Bij Meubelmakerij Broekwood kunt u terecht voor allerlei verschillende stijlen. Ook qua onderstel zijn er verschillende mogelijkheden: hout of staal. Welke tafel past bij u, bij uw interieur en bij uw stijl. In gesprek ontdekken we de mogelijkheden en wordt uw wens de werkelijkheid die wij creëren. 

Informeer naar de mogelijkheden bij Meubelmakerij Broekwood, bel of mail of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom.